Zangles - Noord-Holland

   

1. Amsterdam Vocal Coaching
1093NE Amsterdam
Gespecialiseerd in het geven van zangles, het trainen van zangtechniek en vocal coaching voor alle vocalisten en sprekers van alle niveaus en leeftijden. Naast het volgen van lessen in Amsterdam is het ook mogelijk om alle trainingen online te volgen via Skype.
 
2. Astrid de Boer
1531 EP Wormer (gemeente Wormerland)
Gediplomeerd zangdocente met individuele, persoonlijke benadering, klassiek, ook alg. techniek musical en licht, bijscholing koorzangers, notenlezen, tevens uitspraakhulp, vertaling/fonetische transcripties en dictielessen in diverse talen.
 
3. Babette Labeij
Amsterdam
Zang- en performingschool. Praktijkgerichte zangles met popmuziek als uitgangspunt.
 
4. Bea M. Goethart
Amsterdam
Zangdocente, coach, dirigente met veel ervaring in het klassieke repertoire -liederen, oratoria, opera, operette- maar ook musicalmuziek. Naast zanglessen ook workshops en andere activiteiten.
 
5. Bianca Roosendaal-Obdam
Hoorn
Voor Complete Vocal Technique. Leer alle klanken in alle stijlen muziek te maken met gezond stemgebruik. Ook effecten zoals Distortion, Growl, Grunten, Screams, Vibrato, Creak and Creaking enz.
 
6. Cantina Vocaal
Amsterdam
Prive en groepszanglessen in klassieke muziek.
 
7. Coach4kids
Amsterdam
Bij zowel de kinderliedjes als pop-songs komen de tekst en de melodie op speelse wijze aan bod.
 
8. Cords of Metal
2032 HH Haarlem
Zangcoaching gericht op Metal & Hard Rock. Screams, grunt of clean zang.. alles is mogelijk.
 
9. Daisy Correia
1817 CE Alkmaar
Naast veel optredens, geeft zij ook zangles: Koren, duo en individueel. De zangles die zij geeft wordt gecombineerd met techniek en performance lessen. Dit geef rust en meer controle.
 
10. De zangfabriek
1057 HS Amsterdam
Mindful zingen - in verbinding met lijf en ziel en helemaal aanwezig in het moment kan het eigen lied moeiteloos klinken.
 
11. Eigenwijs
Amsterdam
Voor individuele zangles en workshops.
 
12. Eleonora Semjonova
Amsterdam
Dubbel geaccrediteerd pianolerares. Geeft hiernaast aan zangers coachsessies. Vooral gespecialiseerd in Russisch repertoire.
 
13. Esther Maas
Amsterdam
Klassiek zangeres, die daarnaast zangles geeft in haar privé-studio. Haar lessen zijn met name bestemd voor mensen die professioneel bezig zijn met zang in de diverse disciplines van het vak (klassiek t/m musical).
 
14. Esther Pierweijer
1056 GD Amsterdam
Beschikbaar voor zowel klassiek, musical als pop zangles. In de zangles kun je werken aan liederen, oratorium, aria’s, musical en poprepertoire. Iedereen kan zijn of haar favoriete muziek inbrengen. Tijdens de lessen werkt ze met verschillende zangtechnieken en put ze uit haar eigen ervaringen.
 
15. Frouke van Es
Amsterdam
CVT-zangles gegeven door een Complete Vocal Technique-docente in opleiding. Ze zit momenteel in haar 2e jaar v/d 3-jarige part-time opleiding aan het Complete Vocal Institute in Kopenhagen.
 
16. Hartog Vocal Coaching
Adresgegevens onbekend
Privé les van conservatorium docent. Werken aan je eigen stijl, klank, techniek, variatie, songwriting en coaching.
 
17. Hoge hoed
Haarlem
Zangkunstbedrijf.
 
18. Ilda Simonian
1053 HW Amsterdam
Amsterdam- Zangles-Singing lessons Ilda Simonian is een ervaren zanglerares die ook moeilijke stemmen een uitdaging vindt en met enthousiasme helpt ontwikkelen.
 
19. Ingrid Souren
1025 VS Amsterdam
Afgestudeerd zangpedagoge lichte muziek met een eigen zanglespraktijk. Treedt al 25 jaar op als allround pop/jazz zangeres. Zij geeft les aan jong en oud, professional of amateur.
 
20. Irene de Raadt
Amstelveen
Iedereen is welkom: volwassenen en kinderen, beginners, gevorderden en professionals. De techniek is geschikt voor zowel klassieke als popmuziek, musical of jazz.
 
21. IZST
Amsterdam
Intensieve Zang & Song Trainingen. Een training bestaat uit een kortere of langere periode van privé-lessen.
 
22. Jeannine Geerts
Hilversum
Bekend van vele musicalproducties. Vocal coachingspraktijk in Hilversum en omgeving. "Als zingen je passie is". Iedereen die meer of beter wil leren werken met zijn of haar stem, kan hier zangles nemen. Van klassiek, musical tot pop en van beginner tot professional.
 
23. Jeannine Geerts
Breda
Bekend van vele musicalproducties. Vocal coachingspraktijk in Breda en omgeving. "Als zingen je passie is". Iedereen die meer of beter wil leren werken met zijn of haar stem, kan hier zangles nemen. Van klassiek, musical tot pop en van beginner tot professional.
 
24. Jeannine la Rose
Amsterdam
Zangpedagoog.
 
25. Jorge Verkroost
1474 PE Oosthuizen (gemeente Zeevang)
Theaterstudio Noord-Holland en Flevoland (musical-acteur, koordirigent /vocal coach Vara's Kinderen voor Kinderen, gediplomeerd zangdocent) geeft zangles, workshops en auditie-trainingen.
 
26. Josephina Vrijdaghs
Amsterdam
Zanglessen in verschillende stijlen.
 
27. Judith Komen
1723 CN Noord-Scharwoude (gemeente Langedijk)
Het plezier hebben in en het genieten van muziek staat centraal in de zangles.
 
28. Karen de Vries
Amsterdam
Prive en groepslessen.
 
29. Kim Sutherland
Amsterdam
Coach.
 
30. Maria Delver
Bergen
Enthousiaste gediplomeerde zangpedagoge met bloeiende lespraktijk in Bergen biedt zanglessen op maat.
 
31. Marijke van Duin
1076 PR Amsterdam
Voorop staat dat de leerling plezier heeft in het musiceren en zich steeds verder ontwikkelt. Het ingangsniveau hoeft niet hoog te zijn, maar motivatie is wel belangrijk. Veel aandacht voor houding, ademhaling, stemopbouw en stemgebruik.
 
32. Martine Wolkers
1742RN Schagen
Professionele zangpraktijk voor zangles, voorbereidingen, muziektheorie en solfège les. De lessen worden helemaal aangepast op de mogelijkheden en de wensen van de leerling. 1 Keer per jaar wordt een leerlingenconcert georganiseerd.
 
33. Melanie Aalders
1702 EZ Heerhugowaard
Klassiek, musical, jazz- en pop. Er zijn verschillende lesvormen mogelijk, privéles, duoles en groepsles. Ook zijn er speciale duetlessen, die naast de reguliere les gevolgd kunnen worden.
 
34. Miloe van Bodegraven
Amsterdam
Musicalzang.
 
35. Modern Music Academy
1506 SG Zaandam (gemeente Zaanstad)
Zangles verzorgt door een groep internationale docenten die aan het conservatorium zijn opgeleid en ook actief zijn in de muziekwereld.
 
36. Monique de Nijs
Amsterdam
Met behulp van de Complete Vocal Technique leert ze je: ontspannen zingen, je stem beter beheersen, je eigen geluid vinden en …durven.
 
37. Muziek Educatie Centrum
Amsterdam
Het Muziek Educatie Centrum biedt een groot scala aan lessen en trainingen die met muziek en het spelen van muziek te maken hebben.
 
38. Muziek op schoot
Amsterdam, Hillegom (gemeente Amsterdam)
Muzieklessen voor ouder en kind (baby en peuter) met Laurie Hond.
 
39. Muziekfabriek van Dijk
1551 CA Westzaan (gemeente Zaanstad)
Zang en Piano lessen voor jong en oud in Westzaan, Zaandam en Wormer. Proefles is gratis.
 
40. Muziekpakhuis
Amsterdam
Muziekonderwijs met een prsoonlijke aanpak.
 
41. Muziekpraktijk 6A
Schagen
Bij deze muziekschool worden diverse opleidingen, cursussen en individuele lessen gegeven op het gebied van Koordirectie, Stemvorming, Ademhaling, Solfège en Algemene Muzikale Vorming.
 
42. Muziekschool Waterland
1441 RZ Purmerend
Verzorgt muzieklessen in: Purmerend, Beemster, Broek in Waterland, Edam, Volendam, Marken, Monnickendam, Oosthuizen en Wormer. Veel mogelijkheden voor samenspel.
 
43. Pop Zangles Amsterdam
Amsterdam
Pop/Soul/R&B zangles in het centrum van Amsterdam.
 
44. Renée Pronk
Koog a/d Zaan (gemeente Zaanstad)
Het maakt niet uit of je nou nog kind of volwassenen bent. Het maakt ook niet of u denkt dat u wel of geen talent heeft of wanneer u bij voorbaat denkt dat u het toch al niet zult leren. Hiervoor bied ik u een aanreiking.
 
45. Sarita Lemmens
Amsterdam
Individuele zanglessen en stemcoaching.
 
46. Shyla Zoet
Uithoorn
Zangpedagoge.
 
47. Simone Honijk
Alkmaar
Vocal coach.
 
48. Soul Sound Formations
Amsterdam
Beschikt over 2 koren: het Soul Sound Choir en Soul sound experience. De koren zingen voornamelijk soul, black gospel en jazz. Verzorgd ook zanglessen voor zowel beginners als gevorderden als voor solisten en aspirant solisten.
 
49. Stem in beweging
Amsterdam
Persoonlijke ontwikkeling door middel van stemwerk en lichaamswerk.
 
50. Stem Voice Stimme
1817 GJ Alkmaar
Je leert moeiteloos te zingen, je stem ontwikkelt een vrije en rijke klank, je lichaam ontspant zich en je zintuigen worden ontvankelijk voor steeds fijnere klankwaarnemingen. Tijdens de zangles sturen vragen je aandacht naar de klank en je lichaam, je wordt met een onderzoekende en waarnemende houding op een fascinerende reis gestuurd. Een proefles is gratis.
 
51. The Vocal Couch
Amsterdam
Zangles volgens beproefde groepsmethodiek. Complete Vocal Technique onder leiding van CVT-docenten (gediplomeerd en i.o.). Keuze uit cursussen en workshops naar gelang zangervaring en leerdoelen. Alle muziekstijlen en genres mogelijk.
 
52. Vocal
Amsterdam
Zangles n alle stijlen.
 
53. Wiebke Goetjes
1156 BK Marken (gemeente Waterland)
Ervaren docente en internationaal zingende sopraan. Voor zangles/coaching, klassiek, specialiteit opera. Toelating conservatorium, voorbereiding audities internationale operahuizen. Geeft les in Amsterdam en op het eiland Marken.
 
54. Yamaha Muziekschool
Purmerend
Bij de Yamaha Muziekschool staat plezier vanaf het begin voorop.
 
55. Zangcoach Alice
1622 DZ Hoorn
Zin in zingen? Professionele coaching in klassiek, opera, musicals en oratorio. Gratis parkeren.
 
56. Zangles in Amsterdam
1054 EG Amsterdam
Zangles door Robert van der Vinne. Al vele jaren zingt hij als bas-bariton met verschillende gezelschappen over bijna de hele wereld. Begeleidt beginnende en ervaren muzikanten bij het ontwikkelen van hun stemgeluid, -stijl, en -kwaliteit.
 
57. Zangschool Amsterdam
Adresgegevens onbekend
Voor zangles, zowel prive zangles als groepszangles. Ook babyzingen.
 
58. Zangschool PopUp
1621 EA Hoorn
In het centrum van Hoorn. Leren om op de juiste manier om te gaan met de stem. De lessen worden gegeven door een afgestudeerd popzanger.
 
59. Zangstudio Versteege
2042CW Zandvoort
Jan Peter Versteege is zangpedagoog in Zandvoort (NH) en Wapse (Dr) en actief als bassolist. Daarnaast is hij dirigent van ‘I Cantatori Allegri’ (Italiaans voor ‘de vrolijke zangers’ ) en geestelijk begeleider en coach.
 
60. Zingze.nl
1053 HW Amsterdam
Zangles in Amsterdam.
 

Meer pagina's betreffende Zangles:

 
Zangles - Aanverwant - Overzicht van Zangles - Aanverwante info
Zangles - Alles - Overzicht van Zangles in Nederland
Zangles - Drenthe - Overzicht van Zangles in Drenthe, Drente
Zangles - Flevoland - Overzicht van Zangles in Flevoland
Zangles - Friesland - Overzicht van Zangles in Friesland
Zangles - Gelderland - Overzicht van Zangles in Gelderland
Zangles - Groningen - Overzicht van Zangles in Groningen
Zangles - Limburg - Overzicht van Zangles in Limburg
Zangles - Noord-Brabant - Overzicht van Zangles in Noord-Brabant, Noord Brabant
Zangles - Noord-Holland - Overzicht van Zangles in Noord-Holland, Noord Holland
Zangles - Overijssel - Overzicht van Zangles in Overijssel
Zangles - Utrecht - Overzicht van Zangles in Utrecht
Zangles - Zeeland - Overzicht van Zangles in Zeeland
Zangles - Zuid-Holland - Overzicht van Zangles in Zuid-Holland, Zuid Holland
 

Gerelateerde pagina's betreffende noordholland:

Bands - Noord-Holland - Overzicht van Nederlandse bands - Noord-Holland, Noord Holland
Fanfares - Noord-Holland - Overzicht van Fanfares - Noord-Holland, Noord Holland
Gitaarles - Noord-Holland - Overzicht van Gitaarles in Noord-Holland, Noord Holland
Harmonie - Noord-Holland - Overzicht van Harmonie orkesten - Noord-Holland, Noord Holland
Koren - Noord-Holland - Overzicht van Koren, zangkoren - Noord-Holland, Noord Holland
Muziekscholen - Noord-Holland - Overzicht van Muziekschool, muziekscholen in Noord-Holland, Noord Holland
Muziekwinkels - Noord-Holland - Overzicht van muziekwinkels - Noord-Holland, Noord Holland
Pianoles - Noord-Holland - Overzicht van Pianoles in Noord-Holland, Noord Holland
Poppodia - Noord-Holland - Poppodia en popmuziek in Noord-Holland, o.a. in Amsterdam, Haarlem, Hoofddorp, Zaandam, Alkmaar, Hilversum, Bussum. Een overzicht
   

Gratis link toevoegen (via B9.nl, wordt doorgeplaatst) © 2007-2018 iiD