Karate - Scholen

   

1. Adriaan Spee
5301 DH Zaltbommel
Een school voor Kyokushinkai Karate. Er zijn speciale groepen voor kinderen. De minimale leeftijd is 6 jaar. De school geeft lessen in Haaften en Zaltbommel.
 
2. Bruinsma Sport Karate
9501 VJ Stadskanaal
Sportcentrum Bruinsma is aangelsoten bij de Karate do Bond Nederland.
 
3. Budo Academy Tenno
Sassenheim (gemeente Leiden)
Een school voor het beoefenen van Wado Ryu Karate Jujutsu. Een op Jujutsu gebaseerde Japanse karatestijl. Het lesprogramma bestaat uit drie delen. Zelfverdediging, Wado Ryu Karate Jujutsu en Takamura Ha Shindo Yoshin Ryu Jujutsu.
 
4. Budo Ryu Schaarsbergen
Arnhem
Karate is een vechtkunst, die is ontstaan op de Ryukyu-eilanden van het huidige Okinawa, Japan. Het is ontstaan uit de samenvoeging van het Chinese Kempo en de inheemse vechtkunsten van Okinawa, die te (éŤ, letterlijk ĀghandĀh) werden genoemd. Kara betekent leeg. Karate betekent dus lege hand. Bij karate ligt de nadruk vooral op het gebruik van stoot-, trap- en afweertechnieken (te-waza, geri-waza en uke-waza).
 
5. Budo Stichting Boot
Zwolle
Een school waar wordt getraind in Judo, Jiu-Jitsu, Karate, Taiji Quan en Qi Qong. Korte informatie over deze vechtkunsten, de lessen en de locaties.
 
6. Budoshin Dojo Weesp
1382 JL Weesp
Zij geven les in Genwakai karate. Deze traditionele krijgskunst is vanwege de bijzondere trainingsmethoden voor iedereen toegankelijk, ongeacht leeftijd, achtergrond of fysieke gesteldheid. Elke karateka leert op het eigen individuele niveau. Genwakai karate is een perfecte vorm van zelfverdediging, waarbij het lichaam door training wordt omgebouwd tot een wapen en zorgt voor grote fysieke en mentale groei.
 
7. Budovereniging Deventer
Deventer
Een sportschool en budovereniging voor Judo, Jiu Jitsu en Karate. Al de lessen worden gegeven in de judoruimte in Sport en Recreatiecentrum de Scheg. Er is een mogelijkheid voor G-Judo.
 
8. Budovereniging Hikari
1503 XH Zaandam (gemeente Zaanstad)
Actief sinds 1958. Vereniging voor budodisciplines in de Zaanstreek. Bij Hikari worden Aikido, Judo, Jujutsu en Karatelessen verzorgd.
 
9. Daidokan Karate Leiden
2333 AL Leiden
Al 25 jaar Shuri Ryu-karate in Leiden! Ook zelfverdediging en Modern Arnis (stokvechten). Voor vrouwen en meiden van 14-100, ook met een fysieke beperking. Regelmatig gratis instaplessen.
 
10. De Mix
1328 MK Almere
Fitness, personal training, groepslessen en vecht/verdedigingssporten onder ťťn dak.
 
11. Dojo 't Loo
1851 KB Heiloo
Een sportvereniging met bijna 400 leden en een breed aanbod van vechtsport, zelfverdediging en conditie sporten. Naast het judo wordt lesgegeven in jiujitsu, taekwondo, nunchakudo, karate en aikido.
 
12. Dojo Kimaita
3009 CA Rotterdam
Een opleidingscentrum voor Judo en Karate. De lessen zijn er voor de jeugd en volwassenen. Op 6-jarige leeftijd gaan de kinderen kiezen voor judo of karate.
 
13. Dojo Kokoro
Adresgegevens onbekend
Een vereniging voor Kickboxing en Kyokushin karatedo.
 
14. Dojo Musha-shugyo
9401 GV Assen
Karate, zelfverdediging, yoga, sportmassage, taiji quan, qi-gong, nunchaku
 
15. Furinkazan
5061 ET Oisterwijk
Binnen de school wordt het Shito Ryu Karate onderwezen, ťťn van de vier hoofdstijlen Karate-Do. Lekker sportief meedoen op het eigen niveau en kennismaken met alle aspecten van het karate.
 
16. Hyoshi
Hoogezand Sappemeer
In het karate zie je dat traditie, lichaamscultuur (karate als bewegingskunst), zelfverdediging en sport verenigd zijn. De karatestijl die bij hun wordt gegeven is Shotokan Karate.
 
17. J v/d Hoofdakker
Adresgegevens onbekend
Al meer dan 36 jaar actief in het verzorgen van traditionele oosterse vechtsporten in diverse plaatsen in het land. De sportschool is aangesloten bij de Karate-do Bond Nederland en werkt met Rijkserkend opgeleide leraren.
 
18. Kaizen Karate
Amsterdam
Een stichting die karateles geeft in Amsterdam Zuidoost. De lessen zijn bestemd voor iedereen vanaf 14 jaar die karate wil beoefenen.
 
19. Karate Do San
Roosendaal
Stichting die traditionele Shotokan karate lessen en weerbaarheidstrainingen verzorgt in Roosendaal. Dojo regelement, Japanse termen, nieuws en foto's.
 
20. Karate Do Smaal
Apeldoorn
Karateschool in Apeldoorn met speciale 30-plus avonden. Het laatste nieuws, clips, agenda en informatie over de karatesport.
 
21. Karate Dojo Aalten
7122 BB Aalten
De Dojo richt zich op de Oosterse vechtkunsten en Fitness. Met name Karate, Tai Chi, Jiujitsu en kickboksen. Trainingen worden gegeven door 2 instructeurs, die hebben jarenlange ervaring, zijn gediplomeerd en rijkserkend.
 
22. Karate Kyokushin Nihon Uden
5405 AD Uden
Informatie over de karateschool, kyokushin en karate in het algemeen.
 
23. Karate vereniging Dojo Kokoro
9743EZ Groningen
Kyokushin/Kickboxingvereniging Dojo Kokoro beoefent deze stijl deels volgens Masutatsu Oyama's ideeŽn (Full Contact), het Kyokushin karate; daarnaast wordt het Kickboxing deels in de training onderwezen.
 
24. Karate Wadokan Gorinchem
4206 ZM Gorinchem
Traditioneel Wado Karate in Gorinchem, ook voor kinderen.
 
25. Karate WadoWeesp
Weesp
Karate op niveau op een leuke ontspannen manier voor jong en oud.
 
26. Karate-Jitsu school Shintai
Wieringerwerf
School in Wieringerwerf. Informatie over karate-jitsu, met onder meer een technische hoek. Verslagen van activiteiten, examens en clubnieuws.
 
27. Karateschool Hans van Galen
2554 HZ Den Haag
Verzorgt karatelessen voor zowel jeugd en senioren. De lessen worden op een dusdanige manier overgebracht aan de leerlingen waarbij plezier en respect de boventoon voeren.
 
28. Karateschool Mierlo
Adresgegevens onbekend
Geeft les in de traditionele Shotokan stijl aangevuld met de methodieken van Taiji Kase Sensei.
 
29. Karateschool Taiyo
Adresgegevens onbekend
Karateschool Taiyo, Noordwijkerhout, Lisse, Voorhout en Nieuw Vennep.
 
30. Karatevereniging Za-Kura
9714 CL Groningen
Een karatevereniging die karateles geeft aan de jeugd en aan volwassenen. Les wordt gegeven door rijkserkende sensei's en de club neemt deel aan (inter)nationale wedstrijden.
 
31. KenKon Trainingscentrum
6709 PA Wageningen
Van oorsprong huist deze sportschool veel oosterse vormen van oefening, zoals karate, aikido, zen, qigong en Tibetaanse meditatie. Daarnaast biedt de sportschool ook andere activiteiten.
 
32. Kobo Itchi
3207 JD Spijkenisse
School voor Wado Ryu Karate en Israeli Krav Maga.
 
33. Koreaans Karate - Tang Soo Do
Adresgegevens onbekend
Tang Soo Do (Koreaans karate) is een oosterse vechtsport waar zelfverdediging, respect en ontwikkeling centraal staan. Geschikt voor alle leeftijden. Er wordt o.a. getraind op sparring, breektesten en loopvormen met en zonder wapens. Samjoko is een nieuwe school en gevestigd in de wijken Westeinde / Valeriuskwartier.
 
34. Kyokushin Karate Groenlo
7141 EA Groenlo (gemeente Oost Gelre)
Er wordt Kyokushinkai full-contact Karate onderwezen door Shihan Aloys te Braake (5e dan), Sensei Mike te Braake (3e dan) en Sensei Dominic Monasso (3e dan).
 
35. Kyokushin Karate Musashi Dojo
Adresgegevens onbekend
Een onafhankelijke Kyokushin organisatie door shihan Sjaak van de Velde. Dojo's in Rotterdam, Barendrecht, Westmaas, Strijen, Numansdorp en Rhoon.
 
36. Kyoto Gym
Zwijndrecht
De Sportschool is opgericht in 1989 door shihan Cor van den Adel en Sensei John Bijl.
 
37. Loe Hoyer en Danny Hoyer
Heerlen
School voor boksen en wushu.
 
38. Musashi Dojo
Adresgegevens onbekend
Een onafhankelijke Kyokushin organisatie door shihan Sjaak van de Velde. Dojo's in Rotterdam, Barendrecht, Westmaas, Strijen, Numansdorp en Rhoon.
 
39. Samourais
Eindhoven
Een studentenvereniging voor budosporten in Eindhoven en omgeving. Er wordt Karate, Aikido, Judo, Kobudo en Aiki Jitsu onderwezen.
 
40. Shingitai
Werkendam
Karate is binnen Budo Vereniging Shingitai de oudste vecht- en verdedigingssport met dan ook de grootste groep van beoefenaars.
 
41. Shotokan Karate Dojo
Oss
Een Dojo voor shokotan karate. Voor jong en oud.
 
42. Shotokan Karate Nederland
7534 KS Enschede
De karateschool is aangesloten bij Shotokan Karate of America (SKA). Dit is een non-profit organisatie die geleid wordt door Tsutomu Ohshima en zich tot doel heeft gesteld traditioneel karate volgens Gichin Funakoshi te promoten.
 
43. Shuri Ryu-karate
Amsterdam
Vrouwen karate vereniging in Amsterdam, Woubrugge / Leiden en Nijmegen. Algemene informatie over deze stijl en uitleg over de trainingen.
 
44. SJOK
9726CB Groningen
Aikido, Dynamische Zen Yoga, Okinawa Goju ryu Karate, Ryukyu Kobujutsu en Shinto Muso-ryu jo.
 
45. SKCA
1001 LA Amsterdam
Shotokan Karate Centrum Amsterdam.
 
46. Sport en Bewegen
4132 BR Vianen
Er is een aanbod van veel sport- en beweegaktiviteiten. Zoals (Cardio)-Fitness, Spinning, Aerobic, 50+ fit en diverse gevechtssporten. Judo, karate en Kick-boksen.
 
47. Sportcentrum Kenamju
Haarlem
Kata en Kumite (wedstrijd-karate).
 
48. Sportinstituut Tom v/d Kolk
1827 CX Alkmaar
Een school voor Judo, Jiujitsu en Karate. Er zijn veel leden die deze lessen volgen. Jeugd, volwassenen en gehandicapte mensen.
 
49. Sportschool American Fitness
1091 CZ Amsterdam
Een sportschool met een ruim aanbod aan budosporten. Zoals Taekwondo, Kung Fu, Pencak Silat, Karate, Boksen, Capoeira en kickboksen. Zowel de recreant als de fanatieke sportbeoefenaar kan hier uitstekend terecht.
 
50. Sportschool Breedveld
Gorinchem
De sportschool geeft lessen in zelfverdedigingssporten. Hierbij valt te denken aan Aikibudo, Judo voor volwassenen en de jeugd, Karate, Kobudo en Daito Ryu.
 
51. Sportschool Bushido
4005 AJ Tiel
Karateschool o.l.v. Ries van Toorn
 
52. Sportschool Da GraÁa
2716 PH Zoetermeer
Alles over de activiteiten, van full contact Kyokushinkai Karate tot Aerobics. Tevens wedstrijdinformatie; evenementen en verslagen over wedstrijden en examens.
 
53. Sportschool De Bijl Gross
Spijkenisse
Deze vormende (full contact) Japanse vechtsport wordt in de sportschool beoefend door mannen en vrouwen vanaf 6 jaar. .
 
54. Sportschool De Lange
1944 TT Beverwijk
Al sinds 1957 dť school in Beverwijk en omstreken voor diverse budosporten. Judo vanaf 4 jaar, Karate vanaf 8 jaar en Jiu-Jitsu vanaf 10 jaar.
 
55. Sportschool Denkers
2702 AE Zoetermeer
Een sportschool voor budosporten voor de jeugd en volwassenen. Judo, Karate en Jiujitsu voor de jeugd. Er is voor de volwassenen lessen in Judo, Aikido en Jiujitsu.
 
56. Sportschool Ebert
9203CN Drachten (gemeente Smallingerland)
Op gebied van de zelfverdediging worden door een aantal specialisten uitlopende trainingen aangeboden. Er zijn lessen in Judo, Jiu Jitsu, Karate en Kung fu.
 
57. Sportschool Eelco de Boer
2861 DX Bergambacht
Judolessen voor iedereen vanaf 5 jaar. Er zijn jeugd- en seniorengroepen. Jiujitsu en Karate is ook mogelijk. Daarnaast lessen voor boksen vanaf 15 jaar en kickboksen vanaf 15 jaar.
 
58. Sportschool Egberth Thomas
3130 DB Vlaardingen
Een budoschool voor Oosterse gevechtskunsten, te weten Tai Chi Chuan, Kyokushinkarate, Kendo en Aikido. Daarnaast kan men terecht voor Nautilus Fitness.
 
59. Sportschool Ge Koning
1017 ZS Amsterdam
Al meer dan vijftig jaar ervaring in professioneel vechtsport onderwijs. Groepslessen voor jeugd en volwassenen. Jiujitsu, Judo, Karate en Aikido.
 
60. Sportschool Jayra
3006 HB Rotterdam
Een regionaal sportschool gespecialiseerd in de Budo Sport. Er worden lessen gegeven in Aikido en Karate.
 
61. Sportschool Kihon
3335 AB Zwijndrecht
Bij deze sportschool wordt les gegeven in het Ashihara Karate. Woensdagavond van 19.30 uur tot 21.00 uur. Daarnaast bestaat de mogelijkheid om mee te trainen bij Kyoto Gym te Zwijndrecht.
 
62. Sportschool Konings
1078 HA Amsterdam
Een sportschool voor de jeugd en voor volwassenen. Er kan lessen worden gevolgd in Judo, Jiujitsu, jeugdkarate en savate kickboksen. De lessen worden gegeven door een rijksgediplomeerd leraar.
 
63. Sportschool Kreijtz
6824 AT Arnhem
Een school voor budosporten. De sportschool heeft een ruim aanbod aan budolessen. Onder andere Karate, Judo, Aikibudo, Jiujitsu, Thai- en Kickboxen, Kungfu en Taekwondo.
 
64. Sportschool Kyotogym
Zwijndrecht
In deze school wordt er Ashihara karate beoefend. Informatie over deze karatestijl, gradaties, de sportschool en de vechters. De sportschool is aangesloten bij de AIKO
 
65. Sportschool Milder
6815 CS Arnhem
In eerste instantie werden met name reguliere Jiu-jitsu, Judo en Karate-jitsu lessen gegeven. Sinds enkele jaren ook gespecialiseerd in het geven van zelf weerbaarheidstrainingen.
 
66. Sportschool Muilwijk
3311 DN Dordrecht
Waar getraind wordt in de vechtkunsten Judo, Jiu-jitsu, Karate, Kick-boxing en Kobujutsu. Korte informatie over deze sporten, informatie over de lessen en de trainingslocaties.
 
67. Sportschool Muilwijk
3311 DN Dordrecht
Sportschool Muilwijk, hoofdvestiging in Dordrecht, maar verzorgt ook lessen in Zwijndrecht, Ridderkerk, Slikkerveer, Bolnes & Hendrik Ido Ambacht. Sportschool Muilwijk biedt de volgende sporten; Judo, Karate (Wado), Jiu-Jitsu, Kick-Boxing en meer.
 
68. Sportschool Seinchin
1567 HD Assendelft (gemeente Zaanstad)
Vechtsporten en conditietraining voor iedereen. Er is een aanbod aan karate voor de jeugd en voor volwassenen.
 
69. Sportschool Shim Kung
Almere
Een school voor Koreaanse vecht- en verdedigingskunsten. Er zijn lessen in Hapkido en Tang Soo Do. Dat is de traditionele vorm van Koreaans karate. Je kunt 2 proeflessen volgen.
 
70. Sportschool Tromp
3362 PA Sliedrecht
Sportschool geeft les in vechtsporten. Er is voor deze sporten een minimum leeftijdsgrens. Zo ligt de grens voor judo bij 5-6 jaar, voor karate bij 9 jaar en voor aikibudo zelfs bij 14-15 jaar.
 
71. Sportschool v/d Berg
1056 KR Amsterdam
Deze sportschool begon ruim 40 jaar geleden met judo- en karatelessen. Karatekids vanaf zeven jaar, terwijl judoka's zelfs al op vierjarige leeftijd beginnen.
 
72. Sportschool v/d Nieuwendijk
1507 ML Zaandam (gemeente Zaanstad)
Een sportschool voor Karate en Aikido. Daarnaast ook nog tal van andere vecht- en zelfverdedigingssporten. Ook is er een aanbod aan fitnesslessen.
 
73. Sportschool van der Meij
1945 TC Beverwijk
Voor zowel de kinderen als de volwassenen zijn er verschillende sporten te beoefenen, zoals: Kickboxen, Karate en Combat Aerobic. Voor kinderen vanaf 8 jaar.
 
74. Sportschool Venendaal
6714 CR Ede
Een sportschool met fitness, zwemmen, aerobics en zelfverdediging. Er zijn lessen in Judo, vanaf 5 jaar. Karatelessen en lessen voor Jiu Jitsu. De school heeft vestigingen op meerdere locaties.
 
75. Sportschool Verbueken
5405 BV Uden
Lessen in Uden voor diverse vechtkunsten. Zoals Hapkido en Korean-Karate. Tevens wordt er lesgegeven in Jiu-jitsu, Judo en Tae-Bo.
 
76. Sportschool Yuzyo
3452 SR Vleuten (gemeente Utrecht)
Plek waar karate, weerbaarheid, conditietrainingen en plezier samenkomen.
 
77. Sportsclub de Geus
1721 PW Broek op langedijk (gemeente Langedijk)
In de dojo worden de verdedigingssporten judo, karate, aikido en Jiujitsu gegeven. Er zijn lessen voor kinderen vanaf 4 jaar tot volwassenen. Een gratis rondleiding door de dojo en er is een all inclusive kaart die toegang geeft tot alle lessen.
 
78. St. Traditioneel Shotokan
1016 SH Amsterdam
Bij Stichting Traditioneel Shotokan Karate Do wordt Shotokan karate beoefend volgens de filosofie van traditioneel karate-grootmeester Gichin Funakoshi.
 
79. Stichting Budo Kai Sei
Zoetermeer
Bij deze stichting wordt les gegeven in Wado karate en kickboksen. Er wordt op verantwoorde wijze les gegeven door rijksgediplomeerde leraren. De jongste leerling is 6 jaar, de oudste leerling is 63 jaar.
 
80. Stichting Budosporten van Dijk
8263 AH Kampen
Een school voor budosporten. Er zijn lessen in Judo, Jiujitsu, Karate en kickboksen. De website bevat informatie over de sporten, de lestijden en de trainingslocaties.
 
81. StichtingBudo Lifestyle
1067 SL Amsterdam
Biedt een combinatie van modern conditietraining, Shotokan karate en wedstrijdkarate aan. Voor kinderen, jeugd en volwassenen. De leraren hebben allemaal minimaal 3e DAN in karate.
 
82. Tamashii Dojo
Capelle aan den IJssel
Tamashii Dojo is een vechtschool voor Kyokushin Karate.
 
83. Topsportplaza
4706 AS Roosendaal
Een sportschool voor verschillende budosporten. Zoals judo, kempo, karate, bodybuilding en thaiboksen. Ook kinderen kunnen kempo lessen volgen. De leeftijd ligt tussen de 6 en 14 jaar.
 
84. Van De Kamp Sport
1328 MA Almere
Van judoschool tot complete sportschool met o.a.: fitness, groepsfitness (o.a. spinning en Pilates), judo, karate, jiu-jitsu en kickboxen.
 
85. Wado Ryu Karate-do Chudokan
Amsterdam

 
86. Wado Ryu Karatedo
Amsterdam

 
87. Wado ryu karatedo dojo Suhari
Adresgegevens onbekend
Dojo Suhari over Wadoryu Karatedo en Ryukyu Kobujutsu. Informatie over technieken, kata, partnervormen, exameneisen, organisaties, links en budobegrippen.
 
88. Yokusei
1066 PP Amsterdam
website ter info van de karate school van Jelte de Jong.
 
89. Zonnevrouw Trainingen
Leiden
Karate voor kinderen (j/m, 7-12) door ervaren docent in hartje Leiden.
 

Meer pagina's betreffende Karate:

 
Karate - Algemeen - Overzicht van Karate - Algemeen
Karate - Alles - Overzicht van Karate - informatie
 
Karate - Bonden & Organisaties - Overzicht van Karate - Bonden & Organisaties
 
Karate - Materiaal - Overzicht van Karate - Materiaal
 
Karate - Overig - Overzicht van Karate - Overig
Karate - Scholen - Overzicht van Karate - scholen
 

Gerelateerde pagina's:

Vechtsport Overig - Overig - Vechtsport - Diverse vechtsporten in Nederland
 

Gerelateerde pagina's betreffende scholen:

Acrobatische Dans - Scholen - Overzicht van Acrobatische Dans - Scholen
Aerobics - Scholen - Overzicht van Aerobics - Scholen
Aiki Jutsu - Scholen - Overzicht van Aiki Jutsu - Scholen
Aikido - Scholen Nederland - Overzicht van Aikido - Scholen Nederland
Aikido - Scholen Internationaal - Overzicht van Aikido - Scholen Internationaal
Ballet - Scholen - Overzicht van Ballet - Scholen
Ballroom dansen - Scholen - Overzicht van Ballroom dansen - Scholen
Bodybuilding - Sportscholen - Overzicht van Bodybuilding - Sportscholen
Boksen - Scholen - Overzicht van Boksen - Scholen
Capoeira - Scholen - OVerzicht van Capoeira - Scholen
Dansscholen - Alles - Overzicht van Dansschool, dansscholen - Overzicht
Dansscholen - Drenthe - Overzicht van Dansschool, dansscholen - Drenthe
Dansscholen - Flevoland - Overzicht van Dansschool, dansscholen - Flevoland
Dansscholen - Friesland - Overzicht van Dansschool, dansscholen - Friesland
Dansscholen - Gelderland - Overzicht van Dansschool, dansscholen - Gelderland
Dansscholen - Groningen - Overzicht van Dansschool, dansscholen - Groningen
Dansscholen - Limburg - Overzicht van Dansschool, dansscholen - Limburg
Dansscholen - Noord-Brabant - Overzicht van Dansschool, dansscholen - Noord-Brabant, Noord, Brabant
Dansscholen - Noord-Holland - Overzicht van Dansschool, dansscholen - Noord-Holland, Noord, Holland
Dansscholen - Overijssel - Overzicht van Dansschool, dansscholen - Overijssel
Dansscholen - Utrecht - Overzicht van Dansschool, dansscholen - Utrecht
Dansscholen - Zeeland - Overzicht van Dansschool, dansscholen - Zeeland
Dansscholen - Zuid-Holland - Overzicht van Dansschool, dansscholen - Zuid-Holland, Zuid, Holland
Dansscholen - Duitsland - Overzicht van Dansschool, dansscholen - Duitsland
Dansscholen - Engeland - Overzicht van Dansschool, dansscholen - Engeland
Dansscholen - Amerika - Overzicht van Dansschool, dansscholen - Amerika
Dansscholen - Aanverwant - Overzicht van Dansschool, dansscholen - Aanverwante info
Duikscholen - Alles - Overzicht van Duikschool, duikscholen - startpagina
Duikscholen - Drenthe - Overzicht van Duikschool, duikscholen - Drenthe
Duikscholen - Flevoland - Overzicht van Duikschool, duikscholen - Flevoland
Duikscholen - Friesland - Overzicht van Duikschool, duikscholen - Friesland
Duikscholen - Gelderland - Overzicht van Duikschool, duikscholen - Gelderland
Duikscholen - Groningen - Overzicht van Duikschool, duikscholen - Groningen
Duikscholen - Limburg - Overzicht van Duikschool, duikscholen - Limburg
Duikscholen - Noord-Brabant - Overzicht van Duikschool, duikscholen - Noord-Brabant
Duikscholen - Noord-Holland - Overzicht van Duikschool, duikscholen - Noord-Holland
Duikscholen - Overijssel - Overzicht van Duikschool, duikscholen - Overijssel
Duikscholen - Utrecht - Overzicht van Duikschool, duikscholen - Utrecht
Duikscholen - Zeeland - Overzicht van Duikschool, duikscholen - Zeeland
Duikscholen - Zuid-Holland - Overzicht van Duikschool, duikscholen - Zuid-Holland
Duikscholen - Belgie - Overzicht van Duikschool, duikscholen - Belgie
Duikscholen - Overig - Overzicht van Duikschool, duikscholen - Overig
Duiksport - Scholen - Overzicht van Duiksport - Scholen
Duiksport - Scholen BelgiŽ - Overzicht van Duiksport - Scholen BelgiŽ
Eskrima - Scholen - Overzicht Eskrima - Scholen
Hapkido - Scholen - Overzicht van Hapkido / Hankido / Hankumdo - Scholen
Jiu Jitsu - Scholen - Overzicht van Jiu Jitsu - Scholen
Judo - Scholen - Overzicht van Judo - Scholen
Kickboksen - Scholen - Overzicht van Kickboksen - Scholen
Krav Maga - Verenigingen & Scholen - Overzicht van Krav Maga - Verenigingen & Scholen
Kungfu - Scholen - Overzicht van Kungfu - Scholen
Latijns Amerikaans Dansen - Scholen Internationaal - Overzicht van Latijns Amerikaans Dansen - Scholen Internationaal
Latijns Amerikaans Dansen - Scholen Nationaal - Overzicht van Latijns Amerikaans Dansen - Scholen Nationaal
Pencak Silat - Scholen - Overzicht van Pencak Silat - Scholen
Schaatsen - Schaatsscholen - Overzicht van Schaatsschool, Schaatsscholen
SkiŽn - Skischolen Nederland - Overzicht van SkiŽn, Skien, skieen - Skischolen Nederland
SkiŽn - Skischolen Buitenland - Overzicht van SkiŽn, Skien, skieen - Skischolen Buitenland
Sportscholen - Alles - Overzicht van Sportschool, sportscholen - Startpagina
Sportscholen - Drenthe - Overzicht van Sportschool, sportscholen - Drenthe
Sportscholen - Flevoland - Overzicht van Sportschool, sportscholen - Flevoland
Sportscholen - Friesland - Overzicht van Sportschool, sportscholen - Friesland
Sportscholen - Gelderland - Overzicht van Sportschool, sportscholen - Gelderland
Sportscholen - Groningen - Overzicht van Sportschool, sportscholen - Groningen
Sportscholen - Limburg - Overzicht van Sportschool, sportscholen - Limburg
Sportscholen - Noord-Brabant - Overzicht van Sportschool, sportscholen - Noord-Brabant
Sportscholen - Noord-Holland - Overzicht van Sportschool, sportscholen - Noord-Holland
Sportscholen - Overijssel - Overzicht van Sportschool, sportscholen - Overijssel
Sportscholen - Utrecht - Overzicht van Sportschool, sportscholen - Utrecht
Sportscholen - Zeeland - Overzicht van Sportschool, sportscholen - Zeeland
Sportscholen - Zuid-Holland - Overzicht van Sportschool, sportscholen - Zuid-Holland
Sportscholen - Overig - Overzicht van Sportschool, sportscholen - Overig
Taekwondo - Scholen Nederland - Overzicht van Taekwondo - Scholen Nederland
Tai Chi - Scholen - Overzicht van Tai Chi - Scholen
Voetbal - Voetbalscholen - Overzicht van Voetbal - Voetbalscholen
Watersportscholen - Alles - Overzicht van Watersportschool, Watersportscholen - startpagina
Watersportscholen - Drenthe - Overzicht van Watersportschool, Watersportscholen - Drenthe
Watersportscholen - Flevoland - Overzicht van Watersportschool, Watersportscholen - Flevoland
Watersportscholen - Friesland - Overzicht van Watersportschool, Watersportscholen - Friesland
Watersportscholen - Gelderland - Overzicht van Watersportschool, Watersportscholen - Gelderland
Watersportscholen - Groningen - Overzicht van Watersportschool, Watersportscholen - Groningen
Watersportscholen - Limburg - Overzicht van Watersportschool, Watersportscholen - Limburg
Watersportscholen - Noord-Brabant - Overzicht van Watersportschool, Watersportscholen - Noord-Brabant
Watersportscholen - Noord-Holland - Overzicht van Watersportschool, Watersportscholen - Noord-Holland
Watersportscholen - Overijssel - Overzicht van Watersportschool, Watersportscholen - Overijssel
Watersportscholen - Utrecht - Overzicht van Watersportschool, Watersportscholen - Utrecht
Watersportscholen - Zeeland - Overzicht van Watersportschool, Watersportscholen - Zeeland
Watersportscholen - Zuid-Holland - Overzicht van Watersportschool, Watersportscholen - Zuid-Holland
Watersportscholen - Overig - Overzicht van Watersportschool, Watersportscholen - Overig
Wintersport - Skien in Nederland - Overzicht van Wintersport - Skien in Nederland
Yoga - Alles - Overzicht van Yoga - Startpagina
Yoga - Drenthe - Overzicht van Yoga - Drenthe
Yoga - Flevoland - Overzicht van Yoga - Flevoland
Yoga - Friesland - Overzicht van Yoga - Friesland
Yoga - Gelderland - Overzicht van Yoga - Gelderland
Yoga - Groningen - Overzicht van Yoga - Groningen
Yoga - Limburg - Overzicht van Yoga - Limburg
Yoga - Noord-Brabant - Overzicht van Yoga - Noord-Brabant
Yoga - Noord-Holland - Overzicht van Yoga - Noord-Holland
Yoga - Overijssel - Overzicht van Yoga - Overijssel
Yoga - Utrecht - Overzicht van Yoga - Utrecht
Yoga - Zeeland - Overzicht van Yoga - Zeeland
Yoga - Zuid-Holland - Overzicht van Yoga - Zuid-Holland
Yoga - Overig - Overzicht van Yoga - Overig
   

Gratis link toevoegen (via B9.nl, wordt doorgeplaatst) © 2007-2018 iiD