Online radio - Regionaal

   1. Alphen Stad FM
2406 AA Alphen aan den Rijn
Regionaal radiostation. Lokale omroep voor de gemeente Alphen a/d Rijn en haar randgemeenten. Zendt 24 uur per dag en zeven dagen per week uit.
 
2. Club Paradise FM
1100 EA Amsterdam
(Online) radiostation voor de omgeving Amsterdam, Purmerend, Zaandam en Weesp. Zendt uit op donderdagavond, vrijdagavond en zondagavond. Ook met live gasten en artiesten specials.
 
3. Decibel
Helmond
Regionaal radiostation. Wordt vanuit twee vestigingen uitgezonden; Eindhoven/Nuenen en Amsterdam. Heeft hiernaast een radiostation aan de Costa Blanca. Zendt vooral regionaal nieuws en algemene hits uit.
 
4. Decibel Hofstad
2544 EH Den Haag
Regionaal radiostation. Deze commerciŽle zender richt zich op de Haagse regio. Was ťťn van de eerste grote piratenzenders in Nederland. Werkt nu samen met radio Decibel.
 
5. Deventer FM
Deventer
Radiozender voor de omgeving Deventer. Interactieve website met oa polls en mogelijkheid om verzoekplaatjes in te dienen.
 
6. Dijkland FM
Zaltbommel
Regionaal radiostation. Speciaal ontwikkeld voor bewoners en omwonende van de gemeente Zaltbommel. Zend in de weekende de gehele dag uit. Tijdens de werkdagen vooral s` avonds. Buiten deze uren hoor je non-stop muziek.
 
7. Enschede FM
Adresgegevens onbekend
Website van de regionale tv zender en radio station van de omgeving Enschede. Radio is online te beluisteren.
 
8. Excellent FM
Adresgegevens onbekend
De lokale omroep voor Ouder Amstel en omgeving. Probeert u zo goed mogelijk te informeren met het laatste nieuws, zowel op de radio als op de website.
 
9. Keizerstad FM
Nijmegen
Regionaal radiostation. CommerciŽle omroep uit de stad Nijmegen. Is te ontvangen in de provincies Gelderland, Noord-Brabant en Limburg. Brengt regionaal en landelijk nieuws en top 40 muziek.
 
10. Limburg expres
6418 GH Heerlen
Internetradio die 24 uur per dag, 7 dagen per week, het hele jaar door muziek draait. Het is mogelijk verzoekjes aan te vragen via msn.
 
11. Meander FM
5431 XS Cuijk
Regionaal radiostation. Geldt als streekomroep voor de gemeente`s Cuijk en Grave. Bericht vooral over nieuwswaardige feiten uit de regio. Probeert hiernaast jong talent op te leiden / werven.
 
12. Mexico FM
's-Hertogenbosch
De piraat in Den Bosch en verre omgeving. Al 30 jaar lang, 24 uur per dag zendt de piraat het Nederlandstalige lied uit vanuit de studio in Den Bosch.
 
13. Odrie
8431 EJ Oosterwolde (gemeente Ooststellingwerf)
Lokale radiozender van de gemeente Ooststellingwerf. Zendt diverse soorten programma's uit, informatie hierover op de website.
 
14. Optimaal FM
7031 AM Wehl (gemeente Doetinchem)
Regionaal radiostation. Geldt als de streekradio voor de Gelderse Achterhoek. Heeft een zeer interactieve website met nieuws, hitlijsten, podcasts en (achtergrond)informatie.
 
15. Radio 794
Heerde
Regionale radiozender in de plaatsen Heerde en Epe. Verzorgt radioprogramma's gedurende 7 dagen per week, waarbij het zwaartepunt in het weekend ligt.
 
16. Radio Atlantis
Adresgegevens onbekend
Regionaal radiostation. Is de regionale omroep voor de regio's 's-Hertogenbosch, Tilburg en Waalwijk. Draait voornamelijk Nederlandse muziek. Je kunt via de website online meeluisteren.
 
17. Radio Denderland
Adresgegevens onbekend
Dit online radiostation brengt 24 uur per dag 7 dagen in de week de leukste muziek van vroeger en nu aangevuld met de laatste hits. Hiernaast nieuws over de regio Denderland en de rest van de wereld.
 
18. Radio Horizon
Adresgegevens onbekend
Radiozender voor de omgeving Cranendonck. Draait moderne muziek afgewisseld met muziek uit de regio.
 
19. Radio Lelystad
Lelystad
Regionale omroep voor de omgeving Lelystad. Live te beluisteren via de site. Tevens ook informatie over programma's en dergelijke.
 
20. Radio M
Utrecht
Regionale radiozender voor de regio Utrecht en omstreken. De zender brengt nieuws, achtergronden bij het nieuws en muziek. Hiernaast ook regionale uitgaanstips en aandacht voor cultuur en sport. Vanaf 11.00 tot 06.00 wordt er nonstop uitgezonden.
 
21. Roulette FM
Bilthoven (gemeente De Bilt)
Regionaal radiostation. Speciaal ontwikkeld voor inwoners uit De Bilt en omstreken. 24 uur per dag muziek, nieuws uit binnen- en buitenland, nieuws uit de regio en uit-tips in de dagelijkse Uit-agenda.
 
22. RTV Drenthe
Assen
Regionale radio- en televisieomroep van de Nederlandse provincie Drenthe. Zendt tussen 07.00 uur en 18.30 uur uit. De zender brengt zowel nieuws-, muziek- als praatprogramma's, waarvan een klein deel in het Drents gepresenteerd wordt.
 
23. RTV Noord
Groningen
Regionaal radiostation. Word gezien als de zender van de provincie Groningen. Heeft een gastenboek, archief van voorgaande uitzendingen en een forum. Draait vooral om regionaal nieuws en evenementen.
 
24. RTV Noord-Holland
Amsterdam
Regionale radio- en televisieomroep voor de provincie Noord-Holland. OfficiŽle rampenzender van de provincie. Er zijn twee edities. De editie Zuid: Groot-Amsterdam, Kennemerland, Haarlemmermeer, de Zaanstreek en het Gooi, en de editie Noord.
 
25. RTV Raalte
8101 BW Raalte

 
26. RTV Rijnmond
Adresgegevens onbekend
Nederlandse omroeporganisatie voor radio en televisie voor de regio Rotterdam. Dit station maakt als enige regionale radiostation in Nederland volkomen eigen nieuwsuitzendingen. De zender is de calamiteitenzender van de Rijnmond-regio
 
27. RTV West
Den Haag
Regionaal radiostation. Geldt als regionale omroep voor het noordelijkste gebied van Zuid-Holland. Biedt podcast, uitzending gemist en live stream. Te beluisteren via windows media player en real player.
 
28. Schagen FM
1741 AD Schagen
Regionaal radiostation. Wordt gezien als de lokale omroep voor Schagen, Zijpe, Niedorp en Harenkarspel. De programmamakers zijn allen vrijwilligers en afkomstig uit de regio. Is op werkdagen te beluisteren van 07.00 tot 22.00 uur.
 
29. Schagen FM
1741 AD Schagen
Regionaal radiostation. Wordt gezien als de lokale omroep voor Schagen en omgeving. De programmamakers zijn allen vrijwilligers en afkomstig uit de regio. Is op werkdagen te beluisteren van 07.00 tot 22.00 uur.
 
30. Simone FM
Adresgegevens onbekend
CommerciŽle radiostation voor Oost en Noord-Nederland. Live online te beluisteren. Interactieve website.
 
31. Webstation Pizz
Adresgegevens onbekend
Een radiostation welke alleen online uitzend. Dit gebeurd middels streaming media. Richt zich op Leek en omstreken en is 24 uur per dag 7 dagen in de week te beluisteren.
 

Meer pagina's betreffende Online radio:

Online radio - Alles - Overzicht van internetradio - Algemeen
 
Online radio - Buitenland - Overzicht van Internetradio - Buitenland
Online radio - Dance - Overzicht van Internetradio - Dance
Online radio - Klassiek - Overzicht van Internetradio - Klassiek
Online radio - Nederlandstalig - Overzicht van internetradio - Nederlandstalig
Online radio - Overig - Overzicht van Internetradio - Overig
 
Online radio - Players - Overzicht van Radioplayers
Online radio - Publieke Omroep - Overzicht van Internetradio - Publieke Omroep
Online radio - Regionaal - Overzicht van Internetradio - Regionaal
 
Online radio - Startpaginas - Overzicht van internetradio - Startpaginas
Online radio - Studenten - Overzicht van Internetradio - Studenten
 

Gerelateerde pagina's betreffende regionaal:

Kranten - Regio Midden - Krant - Overzicht kranten in Flevoland en Utrecht
Kranten - Regio Noord - Krant - Overzicht kranten in Friesland, Groningen en Drenthe
Kranten - Regio Oost - Krant - Overzicht kranten in Overijssel en Gelderland
Kranten - Regio West - Krant - Overzicht kranten in Noord- en Zuid-Holland, Zeeland
Kranten - Regio Zuid - Krant - Overzicht kranten in Noord-Brabant en Limburg
Kranten - Aanverwant - Krant - Aanverwante informatie en links
Radio - Regionaal - Overzicht van Radio, radiostations - Regionaal
Radio - Regionaal - Overzicht van Radio, radiostations - Regionaal
Televisie - Regionale TV - Overzicht van TV-regionaal
Tijdschriften - Regionaal - OVerzicht van Tijdschriften - Regionaal
   

Gratis link toevoegen (via B9.nl, wordt doorgeplaatst) © 2007-2018 iiD